Activiteiten

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die worden aangeboden door Danckaerts

 

Nieuws


vakwedstrijd 2018

 

Gouden naald en voor de tweede keer vakwedstrijd gewonnen

Op zaterdag 10 maart 2018 heb ik wederom meegedaan aan de vakwedstrijd van de BMA ( Branche vereniging Mode en Ambachten)
Voor de 2e keer heb ik de wisselbeker gewonnen voor het hoogst aantal punten en voor de 2e keer de 1e prijs in de categorie Bruids- avondkleding/ cocktail.
Ik heb de gouden naald daarvoor ontvangen


De modellen worden samen met de modellen van de vorige vakwedstrijd geshowd op het EMTC ( (European Master Tailor Congress) in Zaandam.

 

  winnaars 042017

Danckaerts Modeshow

Op de Danckaerts Modeshow op 1 april 2017 hebben 2 leerlingen van de modevakschool een prijs gewonnen.
1e prijs voor Jean wittenberg (links) in de categorie beginners en een 2e prijs is gewonnen door Esther Meilink (rechts) in de categorie gevorderden.
Van harte gefeliciteerd! Wij zijn trots op jullie!

Klink hier om het album te bekijken.

 

 Wisselbeker 240x147 2017

Vakwedstrijd gewonnen!!

Ik heb 8 april 2017 meegedaan aan de Vakwedstrijd van de BMA (Branchevereniging Mode en Ambachten) en heb de 1e prijs gewonnen in de 1e cat. dames avondkleding en tevens de wisselbeker voor de hoogste score van de Vakwedstrijd cat. damesmaatkleding.

Mijn kledingstukken worden volgend jaar geshowd op het EMTC (European Master Tailor Congress) in Amsterdam.

Ik ben heel blij met dit resultaat!

 

modevakschool 240x165


Nieuwe locatie Modevakschool Nancy van Vliet

Vanaf 1 januari 2016 gaat Modevakschool Nancy van Vliet verhuizen naar het Arkplein 125, 1826DM in Alkmaar. Naast winkelcentrum De Mare op de hoogte van de HEMA en de bibliotheek. Deze locatie biedt betere faciliteiten, meer ruimte en goede parkeergelegenheid.

Goede bereikbaarhied met de auto, bushalte voor de deur. Bereikbaar vanaf station Alkmaar noord met bus 3,  5 minuten reizen. Loopafstand 15 minuten. U kunt ook gratis gebruik maken van de fietsen die wij op station Alkmaar noord voor u hebben klaargezet. Fietsafstand 5 minuten.

toegankelijk voor mindervaliden

Er zijn  2 gehandicaptenparkeerplaatsen voor de deur. Aangepast toilet. Geen drempels in de lesruimtes. Er zijn meerdere naaimachines aanwezig die te bedienen zijn zonder voetpedaal.

Lingeriestoffen.nl Dè webshop voor alle benodigdheden voor het maken van lingerie en badkleding!

Gaat u trouwen en wilt u een eigen bruidsjapon laten ontwerpen of een patroon laten tekenen? Alles is mogelijk! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op Nancy van Vliet bruidscouture.nl